Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Bununla birlikte, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka bir faktör bile kullanılan malzeme ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri ekseri çelik veya allıküminyum kadar dayanıklı malzemelerden

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir yalaz dayanımı süresine mevla olması yahut yangın sırasında duman geçişini engellemesi gibi standartlara normal olmaları gerekmektedir.

Söz konusu birey zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

2023 seneı bakımından, 3 kattan elan erdemli olan umum binalarında yangın merdiveni bulunması zaruri hale gelmektedir. üste, bu binaların yangın merdiveni sistemleri ahenkli olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve acil durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Bir binada veya yapı sertnda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ilişik-3/C’bile belirtilen sürelere tatminkâr olması mecburidir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk örgünın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, yapının tasarruf sınıfı üzere faktörler çarpıcı olmaktadır.

Door and Yangın çıkış kapısı istanbul Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü şube örgüsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve selim olmalıdır.

Yangın yahut evgin yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page